Uslovi korišćenja

Opšta Pravila

Ova prava i obaveze (uslovi online oprodavnice) tiču se svih transakcija obavljenih sa Vama, potrošačem, kada kupujete preko KUP sajta u internet prodavnici. Molimo Vas da ih pročitate pažljivo pre nego što izvršite Vašu porudžbinu i odštampate kopiju za Vaše buduće korišćenje:

Poručivanjem na sajtu prihvatate i slažete se sa ovde izloženim uslovima i obavezama koji će zajedno činiti ugovor izmedju Vas i Copy centra KUP Beograd, Srbija.

KUP zadržava pravo da ažurira i koriguje uslove online prodavnice sa vremena na vreme i kada je to potrebno.

Uslovi online prodavnice iz ovog dokumenta odnose se na  internet prodavnicu koja se nalazi na internet adresi www.kup.rs

Uslovi online prodavnice iz ovog dokumenta su predmet Zakona Srbije i iskljucivo srpskih sudova. Ukoliko se bilo koji od Uslova online prodavnice smatra protivzakonitim, beskorisnim ili iz bilo kog razloga nefunkcionalnim, tada će se Uslovi online prodavnice biti raskinuti i neće uticati na punovažnost preostalih Uslova online prodavnice iz ovog dokumenta.

Prijem narudžbina

U mogućnosti smo da prihvatamo narudžbine preko naše Internet prodavnice za isporuku u Srbiji.

Vasa porudžbina kao i detalje koje nam dostavljate biće provereni pre nego porudžbina bude prihvaćena. Kada se ista prihvati, potvrđujemo da je porudžbina prihvaćena slanjem email poruke na Vasu email adresu koju ste naveli u formularu prilikom poručivanja.
Nasa potvrda Vase porudzbine će se smatrati zakonski čvrstim dogovorom između nas.

Prihvatamo sve porudžbine za proizvode i usluge koji su raspoloživi i nesumnjivo sigurnosno provereni.

Ukoliko izdavalac kartice odbije da odobri uplatu ili ona bude odbijena usled nekog razloga, mi necemo biti odgovorni za kašnjenje ili neisporuku Vase porudžbine.

Privatnost podataka

Mi ćemo preuzeti sve mere obazrivosti i opreza kako bi sigurnosno obezbedeli lične podatke Vaše porudžbine ali, osim usled nemara, nećemo biti odgovoni za gubitke ili štetu koje možete pretrpeti, a koja nastane kao rezultat neovlašćenog (od strane treceg lica) pristupa informacijama koje su poslate prilikom naručivanja proizvoda ili usluga u internet.

Plaćanje

Plaćanje se vrši pouzećem, a pošiljka obično stiže na vašu adresu za 2-5 dana.
Svaki kupac će uz svoju pošiljku dobiti fiskalni račun na kojem će biti iskazana cena artikala koji su naručeni, cena troškova isporuke, kao i PDV.

Dostupnost proizvoda i cene

U slučaju da su proizvodi iz online prodavnice privremeno nedostupni mi ćemo zadržati Vašu porudžbinu dok nam prozivod ponovo ne bude na raspolaganju, a zatim ćemo Vam porudzbinu poslati uobičajenim putem. U slučaju da je određeni proizvod stalno nedostupan , ponudicemo Vam adekvatnu zamenu za isti ili refundirati novac, u slučaju da ste za porudžbinu platili unapred.

Preuzimamo pravo da menjamo sve cene bez prethodnog obaveštavanja u svakom trenutku, kao i pravo da dodamo ili povučemo iz ponude bilo koji artikal, u svakom trenutku.

Prikaz boja

Uložili smo sve napore da boje koje su prikazane na online prodavnici budu što verdostojnije bojama artikala u prirodi. Ipak, različiti računari prikazuju boje u delimično različitim nijansama tako da se boje ne mogu tačno poklopiti sa onima u priodi. To znači da kada poručite proizvod u našoj internet prodavnici, može se desiti da se boje delimicno razlikuju od onih koje su prikazane na monitoru.